VUB Foundation

De Vrije Universiteit Brussel, opgericht in 1969, is als Vlaamse onderwijsinstelling bekend voor haar sterke Europese verankering en internationale oriëntatie. Kritisch denken, vrij onderzoek en humanisme staan centraal aan de universiteit.
Wat u schenkt of nalaat aan de VUB kan een belangrijke maatschappelijke impact hebben. Want met uw steun schenkt u meer denk- of labotijd aan wetenschappers en creëert daarmee oplossingen voor de problemen van morgen. Wij helpen u om de beste keuze te maken voor de besteding van uw vermogen met respect voor uw wensen. Samen stuwen we de maatschappij vooruit.

Legataris Mireille Aerens had een hart voor dieren. Daarom schonk ze een groot deel van haar vermogen aan de VUB. Haar wens was om geen dieren meer te gebruiken voor de wetenschap. Dit vertaalde zich in de oprichting van de Leerstoel Mireille Aerens voor de ontwikkeling van proefdiervrije methoden. Na haar overlijden blijven onderzoekers investeren in proefdiervrije methodes dankzij het legaat.

Ook u kan met een schenking of uw erfenis bijdragen aan een bestaand onderzoek, fonds of filantropisch initiatief. U kan ook een nieuwe leerstoel of een fonds op naam oprichten. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info over de verschillende mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Wat u geeft aan de VUB krijgt u terug.

Pleinlaan 2
1050 Brussel

http://www.vubfoundation.be

elisabeth.rabaey@vub.be
0492 55 21 23

ondernemingsnummer: 0449.012.406
contactpersoon: Elisabeth Rabaey