Universiteit Hasselt

Aan Universiteit Hasselt gebeuren mooie dingen. Docenten wapenen jongeren voor de toekomst. Studenten verkennen de wereld. Wetenschappers berekenen de verspreiding van virussen, gaan de effecten na van luchtvervuiling op onze gezondheid, speuren naar nieuwe en betere behandelingen voor Alzheimer en dementie, kanker, MS, reuma en ruggenmergletsels, of zoeken naar hernieuwbare energie-oplossingen voor de urgente klimaatproblematiek. Met hun kennis schrijven zij voor onze wereld een mooier verhaal.

Maar dat verhaal schrijven we natuurlijk niet alleen. Universiteitsfonds UHasselt biedt iedereen de kans om aan dat verhaal mee te schrijven. En nooit eerder waren sterk onderwijs en impactvol onderzoek zó relevant als vandaag. Nooit eerder was uw steun dan ook zó cruciaal.

Met uw financiële bijdrage houden we ons onderwijs kwaliteitsvol en vernieuwend. Bieden we kansen aan élk jong talent, met ook aandacht voor het welzijn van onze studenten. Doen we aan baanbrekend onderzoek met weerklank tot ver buiten onze grenzen. Geven we ons gemeenschappelijk, historisch patrimonium een langere toekomst.

Wat is jouw verhaal? Wat drijft jou? Welke stempel wil jij graag drukken en hoe wil jij het liefst impact creëren? Dat willen we graag ontdekken want samen kunnen we dat volgende hoofdstuk schrijven.

Elke schenking begint bij een verhaal. Ons verhaal begint hier.

Martelarenlaan 42
3500 Hasselt

http://www.uhasselt.be/universiteitsfonds

frederique.dekeyser@uhasselt.be
011 26 83 43

ondernemingsnummer: 0208.359.859
contactpersoon: Frédérique de Keyser