Stichting Prins Laurent

“De mens helpen via zijn dier”, dat is wat de Stichting Prins Laurent voor ogen heeft met haar dispensaria in elke uithoek van België.

De Stichting Prins Laurent is van mening dat elk huisdier recht heeft op dezelfde verzorging ongeacht de financiële situatie van zijn baasje. Dat is de reden waarom wij gratis en kwaliteitsvolle diergeneeskundige zorgen bieden aan de trouwe viervoeters van mensen met beperkte financiële middelen. Het betreft preventieve zorgen (vaccinatie, identificatie, sterilisatie en castratie, …) en curatieve zorgen (behandelingen en diverse chirurgische ingrepen).
De Stichting Prins Laurent vervult ook een belangrijke sociale rol omdat het gezelschapsdier vaak de enige band is van de eigenaar met het leven en de maatschappij. Dit maakt de Stichting Prins Laurent uniek: het combineert een humanitaire organisatie met dierenwelzijn.

Als stichting van openbaar nut, krijgt de Stichting Prins Laurent geen overheidssubsidies voor de werking van haar dispensaria. De inkomsten worden dus enkel gegarandeerd door giften en legaten.

Er worden jaarlijks 10.000 dieren verzorgd in onze dispensaria. Tel daar hun baasjes bij en u heeft 20.000 redenen per jaar die de steun aan dit goede doel zo bijzonder maken!

Maak met uw testament een wereld van verschil!

Paul Deschanellaan 36-38
1030 Brussel

http://www.sfprlaurent.be/nl/index.php/testament/

testament@sfprlaurent.be
0470 54 81 00

ondernemingsnummer: 0460.872.635
contactpersoon: Elise Smout