Mercy Ships

De Africa Mercy – het huidige ziekenhuisschip van Mercy Ships – kreeg er in 2021 een grote zus bij: de Global Mercy. Een nieuw schip met nog meer plaats voor patiënten en medische teams en met ontelbare nieuwe kansen om te bouwen aan duurzame gezondheidszorg in Afrika.

De Global Mercy wordt momenteel in de haven van Antwerpen ingericht en afgewerkt tot het grootste private ziekenhuisschip ter wereld. Daarna vertrekt het voor een jarenlange reis langs de armste landen om er gratis medische hulp aan te bieden. Dankzij de komst van de Global Mercy verdubbelt de capaciteit van Mercy Ships ruimschoots. Dat zijn meer dan twee keer zoveel mensen die een levensreddende operatie of behandeling krijgen.

Door Mercy Ships als erfgenaam in uw testament op te nemen, vaart uw droom op ons nieuwe ziekenhuisschip mee naar de armste landen van de wereld. En dit voor de komende 50 jaar. Met een schenking van uw legaat werkt u samen met de vele vrijwilligers aan boord aan een betere medische zorg voor duizenden mensen en geeft u arme patiënten de kans op een beter leven.

DE ZIEKENHUISSCHEPEN VAN MERCY SHIPS VAREN MET MEER DAN DUIZEND VRIJWILLIGERS, DE BESTE CHIRURGEN EN DE BESTE MEDISCHE APPARATUUR NAAR DE ALLERARMSTE LANDEN. HET DOEL? LEVENS REDDEN VAN MENSEN DIE ER LOKAAL GEEN HULP VINDEN.

Meirbrug 1 b. 1
2000 Antwerpen

http://www.mercyships.be

carla.reynders@mercyships.be
0495 26 83 31

ondernemingsnummer: 0821.900.695
contactpersoon: Carla Reynders