Stichting Tegen Kanker

Patiënten en hun naasten begeleiden. Preventiecampagnes opzetten. En vooral: het kankeronderzoek financieren om levens te redden. U maakt dat mogelijk met uw legaat aan Stichting tegen Kanker.

U investeert in het leven
Met uw legaat investeert u rechtstreeks in beloftevolle projecten van onderzoekers, zorgvuldig geselecteerd door nationale en internationale experts in wetenschappelijke raden. Het is een investering in het leven: u vergroot de genezingskansen van de patiënt.

U hebt een enorme impact
Sinds 1989 hebben we dankzij mensen zoals u kunnen investeren in meer dan 630 onderzoeksprojecten. En dat loont: vandaag is 70% van de mensen vijf jaar na hun kankerdiagnose nog in leven. Belgische onderzoekers, gefinancierd door Stichting tegen Kanker, speelden daarin een belangrijke rol. Uw legaat is een hefboom: door de ontwikkeling van doorbraken zoals immuuntherapie mogelijk te maken, hebt u een enorme impact.

100 jaar vooruitgang in de strijd tegen kanker
Stichting tegen Kanker bestaat bijna 100 jaar en heeft een buitengewone expertise op het vlak van ondersteuning van kankeronderzoek. We zijn erkend als stichting van openbaar nut.

LATEN WE HOOP OMZETTEN IN OVERWINNING! HOOP OP EEN WERELD WAAR HET LEVEN WINT VAN KANKER.

Leuvensesteenweg 479
1030 Brussel

http://www.kanker.be

gvandergracht@stichtingtegenkanker.be
0499/69 53 86

ondernemingsnummer: 0873.268.432
contactpersoon: Greta Van Der Gracht