GAIA

GAIA is de invloedrijkste dierenrechtenorganisatie van België. Sinds 1992 voert GAIA doelgerichte, geweldloze acties en campagnes tegen georganiseerde dierenmishandeling en menselijke praktijken, die dieren op grote schaal doen lijden. 

GAIA, dat geen enkele vorm van subsidiëring ontvangt, kan gelukkig steunen op haar trouwe leden en donateurs, waarvan er ondertussen meer dan 80.000 zijn. Dankzij hen kan GAIA zijn strijd voeren en zo het welzijn van de vele dieren op ingrijpende manier verbeteren. 

We zetten enkele van onze overwinningen voor u op een rijtje: 

Het verbod op onverdoofd slachten in Vlaanderen en Wallonië, het verbod op de kweek van pelsdieren voor bont, het verbod op dwangvoederen voor foie gras in Vlaanderen en in het Brussels Gewest, het verbod op wilde dieren in circussen, het verbod op dierproeven voor tabaksproducten, diverse gewonnen rechtszaken tegen broodfokkers en malafide dierenhandelaars, het verbod op ponycarrousels op kermissen. En nog zoveel meer. 

Sommige dierenvrienden kiezen ervoor om ook na hun dood te blijven strijden voor meer dierenwelzijn. 

 

MET GAIA IN UW TESTAMENT ZORGT U ERVOOR DAT UW LIEFDE EN RESPECT VOOR DE DIEREN BLIJFT VOORTBESTAAN, OOK ALS U ER NIET MEER BENT. 

Hopstraat 43
1000 Brussel

http://www.gaia.be/nl/testament/

testament@gaia.be
02 245 29 50

ondernemingsnummer: 0448.077.642
contactpersoon: Ann De Greef