KU Leuven

U denkt erover om onze universiteit op te nemen in uw testament? Daar willen we u al hartelijk voor danken en u geruststellen. Nalaten aan KU Leuven doet u zonder zorgen. Ook wanneer u er niet meer bent, leven uw idealen voort in onze missie en in ons werk.

KU Leuven gelooft, net als u, in de toekomst. Wij denken niet alleen aan nu, maar net ook aan later. Aan komende generaties en volgende decennia. Daarom is investeren in onderzoek en onderwijs, onze samenleving en de planeet zo belangrijk. Onze schenkers effenen hierbij de weg.

Meer dan 7900 onderzoekers en professoren werken elke dag volop aan honderden projecten. Samen bouwen ze aan de dag van morgen. U kunt daarbij het verschil maken.

U wilt ziekten als kanker en dementie terugdringen, of de zoektocht naar duurzame technologieën vooruithelpen, beloftevolle studenten een duw in de rug geven, waardevol erfgoed bewaren of onderzoekers uit het Globale Zuiden extra kansen bieden? Dat kan!

U kunt ook legateren zonder specifiek doel, waarbij u de keuze laat aan KU Leuven. Wij zorgen dan dat uw legaat de beste bestemming vindt. U kunt er op rekenen: uw erfenis komt altijd goed terecht. Via uw legaat aan KU Leuven geeft u in alle vertrouwen zin aan uw vermogen.

“Ik ben mij bewust van het vertrouwen dat aan mij wordt gegeven”, vertelt juridisch adviseur, Lotte Rudel. “In eerste instantie natuurlijk door de overledene maar ook door diens nabestaanden. Ik draag graag mijn steentje bij aan de correcte uitvoering van iemands laatste wil. In mijn ogen is dat iedere keer opnieuw maatwerk.”

Elk testament is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak. Onze begeleiding is daarom altijd persoonlijk en op maat. Wij garanderen een zorgeloze nalatenschap, voor u en uw nabestaanden.

Met z’n allen maken we de wereld voor iedereen rechtvaardiger, veiliger, gezonder en duurzamer. Op die manier zorgen we samen voor hoop. En zetten we kleine stappen die grote vooruitgang inluiden.

Samen openen wij de toekomst

Minderbroederstraat 5
3000 Leuven

https://kuleuven.be/steun/legaat

elsie.laes@kuleuven.be
016 32 04 18

ondernemingsnummer: 0419.052.173
contactpersoon: Elsie Laes