Antikankerfonds

Een op de drie mannen en een op de vier vrouwen in België krijgt kanker. Dat is de harde realiteit. Het goede nieuws? We kunnen er iets aan doen! Het Antikankerfonds ondersteunt wetenschappelijk onderzoek naar kankerbehandelingen. We doen er alles aan om de overlevingskansen van mensen met kanker vergroten.
Het Antikankerfonds helpt ook kankerpatiënten. Want wie met kanker wordt geconfronteerd, is vaak het noorden kwijt. Krijg ik de meest aangewezen medicijnen? Neem ik best voedingssupplementen? Is er een experimentele studie waar ik kan bij aansluiten? Het Antikankerfonds geeft hier onderbouwde antwoorden op.
En, niet onbelangrijk: we maken dat de strijd tegen kanker een topprioriteit is en kloppen regelmatig aan bij beleidsmakers. Want geen enkele patiënt mag in de kou blijven staan. Ook niet wie een zeldzame vorm van kanker heeft.
Het Antikankerfonds, een Stichting van Openbaar Nut, is afhankelijk van privé-donaties en ontvangt geen subsidies. Onze werkingskosten worden gedragen door onze stichter, de ondernemer Luc Verelst. Uw donatie gaat integraal naar de projecten die we steunen.

We doen er alles aan om de overlevingskansen van mensen met kanker te vergroten.

Brusselsesteenweg 11
1860 Meise

http://www.antikankerfonds.org/

info@anticancerfund.org
02/2684816

ondernemingsnummer: 0535.868.481
contactpersoon: Carlo Bevilacqua