Canisha

Ann: “Ik was verpleegster maar door een operatiefout ben ik motorisch beperkt geworden. Mijn hulphond Nibbels heeft me mijn zelfredzaamheid en eigenwaarde teruggegeven. Hij heeft mijn wereld heropend."
Michelle: “Autismehond Pepper opende de deur naar de wereld en deelname aan de maatschappij voor mijn dochter. Pepper haalde haar uit het hoekje van onze woonkamer. Stap voor stap werd de wereld voor haar verruimd en samen met Pepper verkende ze eerst ons dorp, de buurtwinkel, … en telkens maakten ze de cirkel samen iets groter. Pepper is haar veilige bubbel."
Nathalie: “Mijn hoorhond Kaprice is mijn oren, overal. Ze laat me weten wanneer iemand aanbelt, ik een sms ontvang. Ze hoort mijn wekker, meldt me wanneer een alarm afgaat of wanneer iets uit mijn tas valt,… ze geeft me een veilig gevoel thuis en opent de deur naar de maatschappij.”
Canisha vzw bevordert de re-integratie & autonomie van mensen met een beperking door gratis een assistentiehond te plaatsen. Vanaf de selectie en aankoop van de pup staat Canisha vzw in voor de opleiding en levenslange opvolging van de assistentiehond.

Canisha opent deuren, u kan dat ook voor ons

Kortewagenstraat 60 B
9230 Wetteren

http://www.canisha.be

mark@canisha.be
0471 20 22 75

ondernemingsnummer: 0841.554.776
contactpersoon: Mark van Gelder